Haber : Teknoloji, Yenilikçilik ve Girişimcilik Kulübünden Torna İle Şekillenen Hayatlar adlı Seminer
21 Aralık 2016 Çarşamba

Bayburt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Teknoloji, Yenilikçilik ve Girişimcilik Kulübünün 19 Aralık 2016 Pazartesi günü düzenlediği “Torna İle Şekillenen Hayatlar” adlı seminer Tezmaksan Makina Sanayi A.Ş. tarafından Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımıyla Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Öğrencilere; Türkiye ve Dünyada Takım Tezgahları Sektörü, Makine Sektörü Sorunları, Teknolojik Yenilikler, Endüstri 4.0, İnovasyon ve ARGE  çalışmaları ile ilgili konular Tezmaksan Makine Sanayi A.Ş. Mali İşler Koordinatörü Yalçın PASLI tarafından öğrencilerle paylaşıldı.

Seminere katılan öğrencilere katılım belgesi dağıtıldı. Öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu seminere, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. TAHSİN ÜNLÜ’nün Yalçın PASLI’ya teşekkür plaketi vermesiyle sona erdi.

Tekil Ziyaret : 168
Toplam Ziyaret : 267